banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bolkan; Bilmişlik Taslayan Çok..! “Herkes Bildiği İşi Yapsın”
banner98

Her gün gazete okuması yanında sosyal medyayı da takip ettiğini belirten Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, birçok teknik adamın süreçle ilgili yaptığı açıklamaları üzülerek okuduğunu söyledi.

Ekonomik olarak sporunda bu süreçten ciddi zararlar göreceğinin altını çizen Mehmet Bolkan, bu dönemde en doğru olanın önlerinde bulunan 2 yıl adına planlamanın yapılması olduğunu söyledi.

Son günlerde 15-20 günde hazırlanıp haftada 3 maç yapmanın söylemlerinin dolaştığını bununda son derece gülünç olduğunu belirten Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, bunu söyleyenlerin birçoğunun 2-2.5 ay hazırlık dönemi yapan, kamp yapan Teknik Adamlar olduğunu belirtti.

Neden bu kadar aceleci davranıldığını anlamakta güçlük çektiğinin altını çizen Mehmet Bolkan, kaybedilecek bir şeyin olmadığını bununda unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Futbolcuların ne bir lego, nede robot olduğunu hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, tek düşüncesinin sağlık olduğunu, bununda bir an önce ülkeye gelmesini istedi.

Birçok kişinin özellikle maçların başlaması ile ilgili popülizm yaptığını söyleyen Mehmet Bolkan, bunları her gün gerek gazete, gerekse sosyal medyada üzülerek takip ettiğini ifade etti.

Kendisinin birçok Doktor ile hemen her gün konuştuğunu belirten Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, sürecin Haziran sonuna kontrol altına alınabileceğini düşündüğünü söyledi.

Kararı bizler değil Bilim adamları ve doktorlar verecek. Bize söz hakkı ondan sonra düşer. Önemli olan onların vereceği rapor ve açıklayacakları. 

Her şeyin temizlenip bitişi sonrasında eğitim ve sporun başlanabileceğini hatırlatan Bolkan, acele etmenin anlamsız olduğunu belirterek, her kesin bildiği işi yapmasını vurgulayarak sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75