banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bölgesel Toplantılar Başladı..!
banner98




Önceki akşam gerçekleştirilen yemekte KTSYD Başkanı Çelen Oben ve dış ilişkiler sorumlusu Levent Tezel katılarak batı bölgesi üyeleriyle sohbet etti. Toplantıda konuşan Çelen Oben bir süredir dernek olarak bölge toplantıları yapmak istediklerini belirterek ilkini Güzelyurt ve Lefke ilçelerindeki meslektaşlarıyla yaptıklarını söyledi.

Oben bölge spor yazarlarının yaşadıkları sıkıntıları dinlemek ve çözüm üretebilmek için buluştuklarını belirterek özveri ile çalışan spor yazarlarını spora yaptıkları katkıdan dolayı kutladı. Bölge spor yazarları adına konuşan Şinasi Özdeş ise böylesi buluşmaların herzaman birlikteliği kuvvetlendirdiğini kaydederek karşıklı sohbet ve dertleşme imkânı bulduklarını kaydetti.

Özdeş spor yazarlarının nereden nereye geldiğini de kısa bir özet yaptığı konuşmasında dernek yönetimine de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75