banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

‘’Bölgemize Yapılan Nadir Yatırımlardan Biri’’
banner98






Sahanın Güzelyurt’a yapılan nadir yatırımlardan biri olduğunu belirten Kadri 
‘’Hem bölge açısından,  hem de gece maçı olacak olması hem de Üner Berkalp Stadının açılışı olacak olması sebebiyle çok önemli bir maç. Yıllardan sonra Güzelyurt’a yapılan nadir önemli yatırımlardan biri. Güzelyurt yıllarca çok geri kaldı ve geri bırakıldı. Yakın tarihten bir örnek vermem gerekirse bölgede bir hastane bile yapılamıyor, o yüzden bu sahanın yapılması Güzelyurt halkı için çok önemlidir’’ dedi.

 

Bu maçın birçok önemli özelliği olduğunu belirten Kadri ‘’Güzelyurt’un 2 güzide ekibi karşılaşacak. Bu 2 takım arasında oynanan her maç önemlidir ancak bu maçın birçok ayrı özelliği var. Bu da maçın önemini daha da çok arttırıyor. Sahaya Üner Berkalp isminin verilmesi Baf Ülkü Yurdu camiası ve bölge halkını memnun etmiştir diye düşünüyorum. Çünkü kendisi bir hoca olmasının yanında çok iyi de bir eğitimciydi. En büyük dileğim centilmence ve dostça bir maç geçmesi yönünde ’’diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75