banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Bizi Oyaladıkları Yeter”..!
banner98

Cihangir Kulüp Başkanı Hüseyin Karavezirler, yaptığı açıklamada “Futbol neden oynanmıyor diye soru soruyorum ve cevap sağlık bakanlığı çıkıyor. Bizi bu kadar zamandır oyaladıkları yeter. Biz Cihangir Gençlik ve Spor Kulübü olarak sporun ve sporcunun yanındayız" şeklinde konuştu.

Cihangir Kulüp Başkanı Hüseyin Karavezirler yaptığı yazılı açıklamada “Her şeye rağmen FUTBOL oynamak istiyoruz” dedi. Ülkemizde birçok sektörün kapanmaması için alınan önlemleri veya açıklamaları duyuyor ve görüyoruz açıklaması yapan kulüp başkanı Hüseyin Karavezirler “bu kararlara rağmen Futbol neden oynanmıyor diye soru soruyorum ve cevap sağlık bakanlığı çıkıyor” dedi.

Başkan Karavezirler, “Biz her şeye rağmen futbol oynamaya devam edeceğiz. A takım ve U-20 takımlarımız bunca belirsiz geçen sürece rağmen yasalara uygun olarak antreman yapmış ve yapmaya da devam edecek. Dünyada, Avrupada ve Türkiye’de futbol oynanırken, neden bizim ülkemizde futbol oynanmıyor? Bu kadar örnek varken açıklama yapmamak veya yapamamak açıklanabilir bir durum değildir. Sağlık bakanı veya sağlık bakanlığı müsteşarı artık bize cevap vermek zorundadır ve bekliyoruz” dedi.

Başkan Karavezirler, “Ülkemizde bu kadar önlemler alınmasına rağmen bugün halen daha devam eden covid-19'da pozitif sonuçların çıktığı vakalar görüyoruz ve hangi sektörde pozitif sonuç çıkmadı sorusunu kendimize soruyoruz” dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Bizi Oyaladıkları Yeter..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75