banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Birinci Resmen Aday..!
banner98

Geçtiğimiz hafta Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanlık seçimi için aday olacağını açıklayan Tekin Birinci, kararını resmileştirdi. Tekin Birinci, kendi Facebook sayfasında paylaşımla kararını duyurdu. Paylaşım şu şekilde;

"KTFF Başkanımız Sn. Hasan Sertoğlu'nun az önce yaptığı açıklama ile yeniden 3. dönem Başkanlık için adaylığını biran önce resmileştirip aday oldugunu açıklamasını sevinç ve saygıyla karşıladığımı söylemek isterim. Açıklama sonunda diğer aday olacak arkadaşlara başaralılar dilemesini de teşekkürlerle selamladığımı belirtirim..

Bu açıklama birçok soru işaretini kafamızda bitirmiş, benim ve ekibimin de adaylığımızı açıklamamız gerekliliğini doğurmuştur... Benim naçhizane fikrim yine daha önce olduğu gibi gerekli coğunluğu sağlayıp seçimleri en az 1 ay erkene almaktır. Tekrarlamak isterim ki futbolumuzun kaybedecek tek bir dakikası bile yoktur... Hem içerde hem dışarda hiç vakit kaybetmeden çok yoğun mesai yapma gerekliliği vardır. Benim için şahsi olarak Sn Sertoglu'nun aday olması hicbir problem icermesede federasyonumuz tüzüğü başkanın görev süresini 3 dönem yani 12 yıl olarak sınırlandırmaktadır... Bu durumda bir tüzük değisikliği gerekir mi veya 1 sene sonra tekrar seçime mi gidilecek buna da bir açıklık getirilmeli ve herkes adımını plan ve projesini bu doğrultuda açıklamalıdır... KTFF Tüzüğünün 39. Maddesinin 5. Fırkasına göre Başkan'ın görev süresi 3 dönem yani 12 yılla sınırlandırılmıştır"

banner116
Anahtar Kelimeler:
Birinci Resmen Aday..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75