banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Birinci Lig’de heyecan dorukta...!
banner98





           K-Pet Birinci Lig’de son 6 haftaya girilirken heyecan tüm hızıyla devam ediyor. İlk 3 sırada yer alan ve Süper Lige yükselmek isteyen Dumlupınar, Gençlik Gücü ve Yalova 21.haftada çok zorlu karşılaşmalara çıkacak.

Lider Dumlupınar, ikinci devrede istediği sonuçları alamayarak 4.sıraya düşen Girne Halk Evi deplasmanına çıkacak. İkinci sırada yer alan başkent temsilcisi Gençlik Gücü ise geçtiğimiz hafta Dumlupınar deplasmanında 5-1 gibi farklı mağlup olan Düzkaya’ya konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Gönyeli deplasmanında zorlanarak kazanan ikinci devrenin flaş ekibi Yalova, küme düşmeme mücadelesi veren Hamitköy’ü konuk ederken, bir diğer çıkışta takım Baf Ülkü Yurdu ise Göçmenköy’e konuk olacak.

K-Pet Birinci Lig’de 21.Hafta Programı

26 Mart Cumartesi

Girne 20 Temmuz Stadı : Girne Halk Evi-Dumlupınar

Görneç Üç Şehitler Stadı : Görneç-Esentepe

Karşıyaka Sahası : Karşıyaka-Denizli

27 Mart Pazar

Gönyeli Stadı : Gönyeli-Lapta

Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı : Düzkaya-Gençlik Gücü

Bostancı Fikri Karayel Stadı : Yalova-Hamitköy

Lefkoşa Atatürk Stadı : Göçmenköy-Baf Ülkü Yurdu

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75