banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

''Bireysel Çalışmalar Devam Ediyor''..!
banner98

Takım olarak bireysel çalışmaların devam ettiğini belirten Hasan Burgaç, ancak bireysel çalışmanın ne yazık ki takımsal çalışmanın yerini tutmadığını söyledi.

Vaka sayısında azalma olmadığını ve artışın devam ettiğini söyleyen Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç, ortada açıklanan bir takvim olmasına rağmen yaptıkları planlamayı uygulayamadıklarını belirtti.

Şubat başı başlangıç yapıp Mayıs ayına kadar çalışma planladıklarını ancak bunun şu anki tablo ile zor olduğunu söyleyen Hasan Burgaç, süreci takip edip yeniden başlama fırsatını yakalamak istediklerine dikkat çekti.

Oluşturdukları kadronun çalışmayı seven bir kesim olduğunu söyleyen ve bu konuda şanslı olduklarını belirten Hasan Burgaç, bu zor süreçte bile oyuncu grubunun çalışma isteğinin olması yanında yine aralıksız olarak çalışmalarının önemli olduğunu ifade etti.

Oyuncu grubu ile online olarak sıkça bir araya geldiklerini ve mental olarak iyi olduklarını belirten Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç, güçlü olmak için çalışmak zorunda olduklarını belirtirken, oyuncu grubunun da bunu çok iyi bildiğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75