banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

''Bir Kulübü Karalamak Bu Kadar Kolay Mı..?''
banner98

Hulusioğlu Faruk Akkuş’un söylediklerinin tümünün yalan olduğunu ve belgeleriyle ıspat etmeye hazır olduğunu belirterek “Faruk devre arası takımımıza katıldı ve ikinci maçta sakatlandı. Bu süreçten sonra kendisini önce doktor Nevzat Denerel’e götürdük. MR çekildi ve ameliyat istediği söylendi” dedi.

Hulusioğlu bu gelişmeler üzerine Faruk’un MR’ını Güney Kıbrıs’taki bir doktora gösterdiklerini ve ameliyat olmadan 6 haftalık sürede takıma yeniden dönebileceğinin kendilerine söylendiğini kaydetti. Hulusioğlu “bu gelişmeler üzerine Faruk için özel izin alarak Güney Kıbrıs’ta tedavi ettirdik. Hatta Faruk düzeldi ve doktorun tavsiyesi ile final maçımızda da forma giydi” dedi.

Faruk’un final maçı sonrasında iki üç kez daha tedavi için Güney Kıbrıs’a geçmesi gerektiğini söyleyen Hulusioğlu “Faruk kendisi kimseye sormadan salonda çalışmaya başladı. Halbuki güneyde doktora götürmek için ben kendisini bekliyordum. O salonda bilinçsiz bir şekilde çalışarak bacağındaki yırtığı yeniden canlandırdı” dedi.

Hulusioğlu Faruk’un final maçı sonrasında sosyal medya hesabından herkese teşekkür ettiğini belirterek “kulüpte sadece 3 maç oynamasına rağmen yönetim olarak biz alacağı parayı da vermek için karar almıştık. Alacağı miktar da iki bin liradır. Bin lira da takımın küme çıkması halinde prim alacaktı” dedi.

“bir kulübü iki bin lira için karalamak bu kadar kolay mı?” diyen Hulusioğlu “Faruk’un tedavi masraflarını ben kendi cebimden karşıladım. Çocuklarımın rızkından kestim onu tedavi ettirdim. Bizi bu şekilde yalan açıklamalarla kötülemesi ona hiç yakışmadı” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75