banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

''Bir Değil İki Saha Birden Yapıyoruz''..!
banner98

İki yıldır sahalarından uzak kaldıklarını üç kez hükümet değişmesine rağmen saha konusunda bürokrat açısından sıkıntı yaşadıklarını belirten Nurel, 3 etaptan oluşan sahanın sürecini 2 etapta bitirmeye çok yakın olduklarını söyledi.

Üç kez hükümet değişmesine rağmen iki sezon sahalarından uzak kaldıklarını ifade eden Merit Alsancak Yeşilova kulüp başkanı Redif Nurel, geçen yıl ihaleye çıkıldığını ihaleyi kendisinin aldığını ve sahada şu an itibariyle çok mesafe aldıklarını ifade etti.

Bir değil iki saha birden yaptıklarını ifade eden Redif Nurel, maç sahası yanında idman sahası içinde kolların sıvandığını ve ayni anda iki sahanın yapımı için uğraş verdiklerini söyledi. Hem çevre düzeni hem tribün hemde zemin anlamında Mustafa Hidayet Çağlar stadyumunun adından çok söz ettireceğini belirten Redif Nurel, ilerleyen dönemde ışıklandırmayı da göz önünde bulundurarak elektrik alt yapısının şu an itibariyle sahada hazır durumda olduğunu aktardı.

Üç etaptan oluşan sahanın sürecini iki etapta tamamlamaya çok yakın olduklarını söyleyen Merit Alsancak Yeşilova kulüp başkanı Redif Nurel, özellikle saha zeminin yeni sezona yetişebileceğini söyledi.

Spor Dairesi müdürlüğüne atanan Fuat Tek’in de sahayı gelip yerinde incelediğini ve fikir alış verişinde bulunulduğunu belirten Nurel, tesis için özellikle son dönemde ciddi mesai harcadıklarını vurguladı. Merit Alsancak Yeşilova olarak özellikle alt yapıda son dönemde ciddi kayıp yaşadıklarını ve tesislerin tamamlanması ile birlikte alt yapıya yeniden yöneleceklerini söyleyen Redif Nurel, her şeyi ile konuşulan ve taktir edilen Merit Alsancak Yeşilova yaratmak adına çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75