banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Binatlı’da Topaloğlu Dönemi..!
banner98




Dün Gökmen Davutoğlu ile yolları ayıran Binatlı yönetimi bugün yeni teknik adamını belirledi. Bugün öğleden sonra Binatlı’nın sponsoru Abdullah Yusuf’un ofisinde Binatlı Başkanı Orsel Neşe ve yönetimi ile görüşen Hasan Topaloğlu, sarı yeşilli ekip ile her konuda anlaşma sağlayarak takımın teknik direktörlüğüne getirildi.


Hasan Topaloğlu takımla ilk antrenmanını yarın sabah saat 10.30’da yapacak. Göreve gelen başarılı teknik adam Topaloğlu hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve ilk olarak Pazartesi akşam oynanacak GAÜ Çetinkaya maçından başka bir şey düşünmediklerini açıkladı.


Görevi devir aldığı Gökmen Hoca ve ekibine teşekkür eden Topaloğlu bunun bir bayrak yarışı gibi düşündüğünü ve gelen teklif karşısında hedef olduğu için görevi kabul ettiğini belirtti.


Topaloğlu sarı yeşilli camiaya gelmesinde en büyük etkenlerden birinin Abdullah Yusuf olduğunu, Binatlı başkan ve yönetiminin göreve gelmem için çok istekli olmasından dolayı duyulan güvene cevap vererek görevi kabul ettiğini açıkladı.


Başarılı teknik adam sarı yeşilli camiaya çağrıda bulunarak tek yumruk olarak başarıya birlikte gitme çağrısında bulundu.


Topaloğlu yardımcılarının ise Salı günü belirleneceğini açıkladı.    

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75