banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Binatlı'da keyifler gıcır (3-1)
banner98

 


Güzelyurt Zafer Stadı.

HAKEMLER: Fehim Dayı-Hakkı Emir-Turgay Misk

BİNATLI: Ercan-Devrim-K.Uçaner-Ayhan-Abdullah (Necip dk.86)-Batshi (Salih dk.64)-Sertaç-Hüseyin-Çağdaş-Evor John (Mehmet dk.80) Ömer

DEĞİRMENLİK: Fikri-Burçin-Hasan-Borga (Ümitcan dk.64)-Geçali (Besim dk.45)-Michalis-Haşim-Amani-Sercan-Victor-Celal (Osman dk.64)

GOLLER: Dk.43,dk.57 Evor John, dk.65 K.Uçaner (BİNATLI) 

Dk. 38 Victor(DEĞİRMENLİK)

 

  16. dakikada gelişen değirmenlik atağında Amani’nin ceza alanına girdiği andaki vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

  20. dakikada K.Uçaner’in pasında müsait pozisyonda olmasına rağmen Evor John topu kaleciye nişanladı.

  37. dakikada Victor’un pasında kaleci Ercan ile karşı karşıya kalan Amani’nin vuruşunda top yan direkten döndü. Defans topu uzaklaştırdı.

  38. dakikada Mihalis’in orta alandan Binatlı ceza alanına gönderdiği topta Devrim topa müdahale edemedi. Topu alan Celal’ın ortasında Victor’un kafa vuruşunda yan direğe de vuran top ağlara gidince Değirmenlik 1-0 öne geçti.

  43. dakikadaki Binatlı atağında Gençali’nin kaptırdığı topta Ömer’in pasında Evor John süratle ceza alanına girdi ve yerden düzün bir vuruşla skoru 1-1 yapan golü attı.

   47. dakikada kornerden gelen topta Evor John’un dönerek yaptığı vuruşta kaleci Fikri topu kornere attı.

  57. dakikada Sertaç’ın kornerden gelen topunda Değirmenlik defansı ve kalecisi topu seyredince Evor John topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve Binatlı 2-1 öne geçti.

  65. dakikada Değirmenlik defansının arkasına atılan topta Hasan mercan kafa ile kalecisine vermek istediği top kısa düşünce araya giren K.Uçaner topu ağlara yollayarak Binatlı’yı 3-1 öne geçirdi.

  80. dakikada gelişen Değirmenlik atağında Osman’ın kaleye 25 metreden sert şutunda top üst direkten döndü. Dönen topa Amani ve Victor birlikte müdahale etmek isteyince pozisyondan yararlanamadılar. Böylece maç da Binatlı’nın galibiyetiyle sona erdi. Binatlı puanını 4 yaparken Değirmenlik ise henüz puan alamadı.

  A-2 gençler maçını Binatlı 3-2 kazandı.

    

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75