banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Binatlı ve BÜY Eridi..!
banner98

Baf Ülkü Yurdu

sezonun ilk yarsında yakaladığı çıkışını ikinci yarıda neredeyse ters çevirdi. İlk yarının son maçı ile birlikte geride kalan 8 maçta sadece 3 beraberlik alabildi. Aldığı kötü sonuçlardan sonra 27 puanla kendini play-out potasında buldu. Bundan sonra oynayacağı maçlarda çok zor geçecek gibi. Kalan 8 maçın sadece 3 tanesini kendi evinde, 5 tanesini de deplasmanda oynayacak. Son oynadığı 2 maçta Esentepe’ye 2-0 ve kendi evinde G.Gücü’ne de 5-3 mağlup olarak puan alamadı.

Binatlı

Sarı yeşilli ekipte büyük bir düşüş içinde. Ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçtan sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan alabildi. Özellikle kendi rakibi rakipleri ile evinde oynadığı maçları kaybederek büyük bir avantajı kaybetti. Bu haftaya kadar topladığı 18 puanla play-out potasında yer alıyor. Kalan 8 maçın 5 tanesini kendi evinde, 3 tanesini de deplasmanda oynayacak. Haftalardır play-out potasında kalan Binatlı son 2 maçında kendi evinde K.Kaymaklı’ya 2-1 ve deplasmanda Merit Alsancak Yeşilova’ya 3-1 mağlup oldu.

Lefke

Menekşe beyazlı ekip diğer 2 takıma göre daha iyi durumda. Topladığı 34 puanla orta sıralarda yer almasına rağmen herhangi bir play-out tehlikesi yaşamamak için daha kazanması gereken puanlar var. Lefke de son 2 maçında puanla tanışamadı. Deplasmanda Çetinkaya’ya 1-0 ve kendi evinde oynaması gereken ancak cezası nedeni ile Güzelyurt’ta oynanan maçta Yenicami’ye 3-0 mağlup oldu. Kalan 8 maçın 4 tanesini kendi evinde, 4 tanesini de deplasmanda oynayacak.

Kalan maçlar:

Baf Ülkü Yurdu: Girne Halk Evi(d), Yenicami(y), Doğan Türk Birliği(d), Lefke(d), Mağusa Türk Gücü(y) Cihangir(d), K.Kaymaklı(y), Merit Aşsancak Yeşilova(d)

Binatlı: Çetinkaya(y), T.Ocağı(d),Lefke(y), Gönyeli(y), G.Birliği(d), Esentepe(y), G.Gücü(d), Girne Halk Evi(y)

Lefke: T.Ocağı(d) Doğan Türk Birliği(y) Binatlı(d) Baf Ülkü Yurdu(y), Gönyeli(d), Mağusa Türk Gücü(y), G.Birliği(d), Cihangir(y)

banner116
Anahtar Kelimeler:
Binatlı Ve BÜY Eridi..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75