banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. Fotanın Bileği Bükülmüyor.. Mamide korkulan olmadı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Binatlı takibe devam dedi..!(3-1)
banner98








YER:
Güzelyurt Zafer Stadı.

HAKEMLER: Osman Özpaşa, Şakir Azizoğlu, Necmi Bulut

BİNATLI: Zeki, Ömer, M.Göktaş, Ayhan, Abdullah (Necip dk.83), Evor John Bello, Sertaç, Batshi (Mustafa dk.87), Çadaş, Burç, Mehmet (Berkem dk.75)

B.BAĞCIL: Ufuk, Zihni, Bilal (Zeki dk.86), Mehmet, Fikri, Cahit, Kaan (Muhammed dk.59), Raif, Stellios (Ali dk. 87), Dodja, Joseph

GOLLER: Dk.30 Raif (B.BAĞCIL)  DK.43 Ömer, Dk. 51-76 Evor John Bello(BİNATLI)

KIRMIZI KART: Dk.65 Zihni (B.Bağcıl)

 

6 dakikada gelişen B.Bağcıl atağında sağ taraftan Bilal’ın ortasında Joseph bom boş pozisyonda topu kaleci Zeki’nin kucağına attı.

14. dakikada bu ke sol taraftan Cahit’in ortasında yine Joseph altı pas üzerinden farklı şekilde dışarı atarak B.Bağcıl’ı mutlak bir golden etti.

30. dakikada B.Bağcıl’dan Raif rakip ceza yayı üzerinden sert ve düzgün bir vuruşla kaleci Zeki’yi mağlup edince B.Bağcıl 1-0 öne geçti.


35. dakikadaki B.Bağcıl atağında Raif’in pasında Fikri’nin sağ taraftan ceza alanına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldı kaleye vurmak yerine topu arkadaşı Dodja’ya verdi. Fakat Dodja bom boş pozisyonda topu kalecinin üzerine vurarak pozisyonu değerlendiremedi.

43. dakikada Binatlı’dan Çağdaş’ın kullandığı kornerde B.Bağcıl defansı topu uzaklaştıramayınca arka direkte topu kafa ile ağlara yollayan Ömer takımı adına skoru 1-1 yapan golü attı.


51. dakikada ani gelişen Binatlı atağında Bello defansın arkasında topla buluştu. İleriye çıkan kalecinin yanından düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek Binatlı’yı 2-1 öne geçirdi.

62. dakikada B.Bağcıl adına Raif’in kullandığı serbest vuruşta barajdaki futbolcu topu ellemesine rağmen hakem Osman Özpaşa pozisyonu devam ettirdi.

70. dakikada Binatlı adına Batshi rakip ceza alanına girdiği anda vurdu, top yan direğe de vurarak ters taraftan dışarı gitti.

76. dakikadaÖmer sağ taraftan son çizgiye kadar indikten sonra kale önüne gönderdiği topu Bello bir kez daha filelere yollayınca maçın sonucunu da belirlemiş oldu. Binatlı 3  B.Bağcıl 1


A-2 gençler maçını B.Bağcıl gençleri 5-1 kazandı.


 FOTOLAR: MUAMMER ŞENBAYRAK

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75