banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bilal: ‘’En zorlu deplasman ile başlıyoruz’’
banner98

TOL kaptanı Bilal Ceylan’ın açıklamalrı şöyle; ‘’Yeni sezon bu hafta itibari ile başlıyor. Uzun uğraşlar, verilen emekler, yapılan antrenman ve kampların karşılığını alma vakti geldi.

Bizler de her takım gibi hazır bir şekilde lige başlangıç yapacağız, Sezon sonu takımdan ayrılma kararı alan fakat daha sonra tekrar aramıza dönen Remzi’nin de aramıza katılmasıyla ofansif mevkimizin daha güçlü olacağı düşüncesindeyim. İlk hafta itibari ile ligin en zorlu rakiplerinden biri ile oynayacağız.

MTG’yi ilk ciddi sınavları olan Süper Kupa’da izleme şansı bulduk, Kupadan penaltılarla mağlup olarak ayrıldılar, Bu mağlubiyetin Türk Ocağı maçının önemini daha da artırdığının da farkındayız. Lige farklı hedefler ile giren iki takımın mücadelesinde Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü olarak zorlu Mağusa deplasmanından iyi oyun, puan veya puanlar ile dönüp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

Son olarak yeni sezon öncesi tüm futbolcu arkadaşlarımız icin sakatlıksız bir sezon olmasının yanında, liglerimiz için seyri yüksek, keyif veren bir futbol olması, hak eden takımın şampiyon diğer yanda ise daha çok hakeden takımın ligde kalması ümidiyle tüm takımlarımıza başarılar diliyorum’’.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75