banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bıçaklı:’’ 3.yabancı kararı ve sağlık sorunlarım nedeniyle bırakıyorum’’
banner98

 




Dün akşam BRT Kanalı’nda yayınlanan “Spor Gündem” programına telefonla katılan Bıçaklı, Futbol Federasyonu’nun aldığı 3.yabancı kararı ile sağlık sorunlarının arka arkaya geldiğini ve böyle bir karar aldığını söyledi. Kulüpler Birliği’nde birlikte çalıştığı arkadaşları ile görüştüğünü ve bırakma kararını onlarla da paylaştığını söyleyen Arslan Bıçaklı, arkadaşlarından gelen talep doğrultusunda sezon sonuna kadar görevini devam ettireceğini sözlerine ekledi.

30 yıldır futbolda yöneticilik yaptığını ancak artık usandığını da sözlerine ekleyen Arslan Bıçaklı, futbolda bu kadar aktif çalışmasına sağlığının izin vermediğini de söyledi.

Üçüncü yabancı futbolcu konusuna alınan kararın tek taraflı alındığını oysa,Kulüp Temsilcileri ve Kulüpler Birliği’nin de yer alacağı bir toplantıda bu önemli konunun görüşülüp karara bağlanması gerektiğini söyleyen Arslan Bıçaklı,yabancı futbolcuların ülke futbolu için gereksiz olduğunu devre arasında yaşanan birçok olayla kanıtlandığını söyledi. Devre arasında birçok yabancı futbolcunun kulüplerini yüzüstü bırakarak adadan ayrıldığını söyleyen Bıçaklı, bu futbolcuların ligin devam ettiği günlerde de kaçmayacaklarının garantisi olmadığını kaydetti.

Devletin sporla ilgili politikasının olmadığını söyleyen Arslan Bıçaklı,önce amacın belirlenmesi gerektiğini söyledi.

“Amaç eğer profosyönellikse, nerede oynayacağız” diyen Bıçaklı, yurtıdışa açılma şansı olmayan gençlerimizi sarayönü’nde futbol oynatmakla biryere varılamayacağını kaydetti.

Amacın, iyi bir gençlik yetiştirmek olması gerektiğini söyleyen Arslan Bıçaklı,olası anlaşma sağlanması durumu gündeme gelirse o zaman daha farklı düşünme şansımızın olacağını söyledi.

Güney Kıbrıs’ta yabancı futbolcuların oynamasının doğal olduğunu söyleyen Arslan Bıçaklı, “Adamlar Avrupa’da futbol oynuyor,yabancı futbolcu bulundurmalarının doğal olduğunu kaydetti.

Bugün ve yarın oynanacak olan Kıbrıs Kupası 2.tur maçlarında ve 6 Şubat’ta başlayacak sezonun ikinci devre maçlarında futbolun tüm kesimlerine başarılar dileyen Arslan Bıçaklı,güzel bir lig geçmesi dileğinde de bulundu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75