banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Beyar aydınlattı..!
banner98

 




         Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Merkez Hakem Kurulu’nun Kış Semineri açılış konuşmasında yaptığı konuşmada ismimden de söz ederek çeşitli görüşler ileri sürmüştür.

Basınımızda yer alan bu konuşmanın içeriğine herhangi bir yorumda bulunmak istemiyorum. Ancak KTFF Başkanı’nın ifade ettiği “devraldığı Federasyonda başkan Ömer Adal, MHK Başkanı da Fevzi Beyar idi” söyleminin yanlış olduğunu, o devirde MHK Başkanlığını yürütmediği belirtip spor kamuoyumuzu aydınlatmak isterim.

Sayın Hasan Sertoğlu Kasım 2010 tarihinde görevi devralmasından 10 ay önce liglerin devre arasında, 19 Ocak 2010 tarihinde zamanın başkanı Ömer Adal ile aramızda oluşan fikir ayrılığı nedeniyle görevden alınmış olduğumu paylaşmak isterim. Spor kamuoyuna saygıyla arz ederim.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75