banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Besim: ‘’Oyuncunun tercihi..!’’
banner98

 





Opsiyonu Türk Ocağı’nda bulunan Justice’in Küçük Kaymaklı’ya transfer olması sonrası Türk Ocağı cephesinden yoğun tepkiler sürerken Bostancı Bağcıl başkanı Hasan Besim spor servisimize kendi cephesinden açıklamalarda bulundu.

Besim: 

‘’Oyuncu bana şampiyonluk primini almadığını ve memleketine gitmek istemesine karşın cebine hiç para verilmediğini söyledi. Tercihini Küçük Kaymaklı veya GAÜ Çetinkaya’dan birinden yana kullanmak istediğini ve bu ekiplerle görüşeceğini bildirdi. Bende doğal olarak görüşmesine izin verdim. Opsiyon olsa dahi oyuncu taktir hakkını mevzu bahis takımdan yana kullanmak istemediği sürece opsiyon geçerlilik kazanmaz."

Besim açıklamalarına devam ederken ''Bunların ardından Justice’in istediği takımla görüşmesine izin verdim ve netice itibariyle Küçük Kaymaklı ile anlaşmaya vardı. Bu gelişmeleri isterseniz Justice’e de sorabilirsiniz. Justice genç ve paraya ihtiyacı olan bir çocuk ve bu konuda kendisi için doğru olacağına inandığı tercihi yaptı ve ailesinin yanına da yeni takımından aldığı harçlık ile gitti.'' diyerek sözlerini noktaladı.


Diğer yandan Türk Ocağı kulübünün olayı yargıya taşıması bekleniyor.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75