banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Doğan arenasporkolik Afün YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'ta Yabancı Oyuncular Karantinada..!
banner98

Beşiktaş'ta koronavirüs salgınının ardından ülkelerine giden yabancı oyuncular, Türkiye'ye geldi.

İzinli olarak ülkelerine giden Victor Ruiz, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Kevin-Prince Boateng ve Kevin N'Koudou İstanbul'a gelerek karantinaya girdi.

Güngören'de bulunan Fatih Sultan Mehmet Erkek Öğrenci Yurdu'na yerleştirilen 5 isim, 14 gün boyunca burada karantinada kalacak.

İstanbul Gençlik ve Spor İlk Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, siyah-beyazlı futbolcuların odalarına formda kalmaları için spor ekipmanları yerleştirildiğini duyurdu.

Isla da aynı yurtta kalmıştı

Fenerbahçe'nin Şilili futbolcusu Mauricio Isla da geçtiğimiz ay eşi ile birlikte Güngören Fatih Sultan Mehmet Erkek Öğrenci Yurdu'nda karantina alınmış ve karantina sürecinin sona ermesinin ardından yurttan ayrılmıştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75