banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş Kalinic'le Yeniden Görüşecek..!
banner98

Transfer döneminin bitmesine günler kala, Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. Vincent Aboubakar ile anlaşma sağlayan siyah beyazlılar, golcü oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Golcü futbolcunun sakatlığının nüksetmesi durumunda Beşiktaş’ın sözleşmeyi feshetme hakkı bulunuyor.

Siyah beyazlılar, Kalinic için de son bir hamle yapacak. Atletico Madrid’in Luis Suarez’i transfer etmesiyle birlikte bonservisini İspanyol ekipten alması beklenen Nikola Kalinic ile yönetim son kez masaya oturacak.

Sergen Yalçın’ın takımda görmek istediği Hırvat golcünün transferi gerçekleşirse, Larin’in yeniden kiralık gitmesi söz konusu.

Bu transferlerin durumu netleştikten sonra sağ bek ile ilgili son karar verilecek. Necip’in bu bölgedeki iyi performansı ve Dorukhan’ın da o bölgede rotasyonu sağlayabilecek olmasından dolayı yönetim önceliğini diğer bölgelere vermiş durumda.

Yönetim, Douglas ve Isimat-Mirin dışında da en az 1 yabancı oyuncuyu daha göndermek istiyor. Adem Ljajic ve Jeremain Lens ile bir kez daha görüşülecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75