banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Ocak alev alev yanıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Berova, Denizalp’ı Kabul Etti..!
banner98




Ziyarette söz alan Hakan Denizalp, 2014 yılında kurulan dernekleri ile ilgili bilgiler verdikten sonra yeni yönetim kurulu olarak derneklerine verdiği destek dolayı Bakan Berova’ya teşekkürler etti.

DENİZALP: “DERNEĞİMİZ KKTC’NİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYOR”

“AFRODISIA” Rallisi Derneğin uluslararası platformlarda da tanındığını ve KKTC’nin tanınmasına katkı sağladığını belirten Denizalp, motor sporları ile uğraşan kişilerinde bir eğitim süreci geçirdiğine vurgu yaptı. Offroad sporunu sevdirmek ve gençlerimiz üzerinde farkındalık yaratmak adına dernek olarak birçok etkinlik düzenlediklerini de sözlerine ekleyen Hakan Denizalp, 12 – 15 Ekim tarihleri arasında “AFRODISIA” Rallisi düzenleyeceklerini ve Bakan Özdemir Berova’yı da aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

BEROVA: “ÇOCUKLARI KÖTÜ ALIKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK ADINA EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ”



Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova ise Kyrenia Offroad Derneği’nin kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ve tehlikelerden uzak tutmak adına eğitimin önemli olduğunu bu yüzden “Kişisel ve Sosyal Becerileri Geliştirme Kılavuzu” nu eğitim müfredatlarına dahil ettiklerini belirten Berova, bununla birlikte düzenlenen ve düzenlenecek olan tüm sosyal ve sportif faaliyetlerin de gençlerimizi doğru alanlara yönlendirilmesine olanak sağladığını söyledi.

Derneğin bulunduğu faaliyetleri dikkatle takip ettiğini de belirten Bakan Berova, düzenlenen etkinliklerin hem motor sporlarını sevdirmek hem de gençlerin ve araç sürücülerinin hız ve adrenalin tutkularını, yollarda değil de uluslararası kurallar ve güvenlik ölçütleri ile belirlenen parkurlar içerisinde yaşaması adına önemli olduğunun altını çizdi. Bakan Özdemir Berova konuşmasının sonunda derneğe gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75