banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Benli ve Değirmencioğlu Birlikteliği..!
banner98

Gönyeli Stadı’nın çimlendirme çalışmaları sürerken “çeşitli nedenlerden dolayı çimlendirme arzu ettiğimiz düzeyde olmamıştır” diyen Değirmencioğlu, bu sürecin tamamlanması ve devir işlerinin oldukça uzadığını ve ciddi bir zaman kaybı yaşadıklarını belirtti.

“Bu açığı kapatmak için ilgili birimimiz son derece titiz ve hızlı çalıştı” diye konuşan Değirmencioğlu, şu anda sahanın ekime hazır hale geldiği bilgisini de paylaştı.

Değirmencioğlu ayrıca; Önümüzdeki hafta içinde “çelikleme yöntemi” ile çim ekiminin gerçekleşeceğini, bu çalışmaların sadece futbol sahasının ekimi ve bakımı ile sınırlı kalmayacağını, altında yaşam alanı olan tribün projesi ile ilgili hazırlıkların da devam ettiğinin müjdesini verdi.

“Bu süreçte Gönyeli Belediyesi ve Gönyeli Spor Kulübü yönetimi ile birlikte çalışarak Gönyeli Stadı ve çevresini çağdaş bir yapıya kavuşturacağız” diye konuşan Değirmencioğlu; “tesisin tapu ölçümleri tarafımızdan yaptırılmış olup stad girişi ve çevre düzenlemesi çalışmaları Gönyeli Belediyesi ile işbirliği içerisinde yakında hayata geçirilecektir” dedi.

Bugüne kadar birlikte yürütülen çalışmalarda katkı ve desteğinden dolayı Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’ye teşekkür eden Değirmencioğlu, bundan sonraki çalışmalarımızda da Ahmet Benli’nin gerekli desteği vereceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur şeklinde konuştu.

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu “Gönyeli kentine yakışır çağdaş bir spor kompleksi yaratma çalışmamızda dairemize katkı koyan, emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75