banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bayır; İyi yoldayız..!
banner98

 




            Bu sezon attığı goller ile takımının önemli oyuncusu olan Süleyman ilk devreye kötü başladıklarını fakat bu durumu toparladıklarını ve ardından 4 maçta 4 galibiyet alarak ligde iddialı bir konuma geçtiklerini söyledi. Teknik Direktör Ahmet Ogan’ın taktikleri ile güzel bir başarı yakalayarak devreyi ikinci sırada tamamladıklarını söyleyen Süleyman bunda takım içinde oluşan arkadaşlık ortamının da büyük payı olduğunu vurguladı. Kendisi açısından ise Maraş’ın yeni bir başlangıç olduğunu aktarırken attığı goller ile takımına katkı yaptığını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Dumlupınar ile Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Süleyman Bayır aynı başarıyı bu sezonda Maraş ile yakalamak istediğini söylerken ligi en iyi şekilde hak ettikleri yerde bitirmek istediklerini söyledi. Takım arkadaşlarının da kendisi gibi düşündüğünü ve teknik direktör Ahmet Ogan’ında kendilerine büyük desteği olduğunu ve onunla çıktıkları bu yolda sezon sonu başarı yakalamak en büyük isteği olduğunu aktardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75