banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bayanlarda Şampiyon Çanakkale..!
banner98





İnönü Gençlik Merkezi (İGEM) tarafından organize edilen Kadınlar 3.Halı Saha Turnuvası 13-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvada Gönyeli, Çanakkale, Mağusa Spor Akademisi ve Geçitkale kadın futbol takımları mücadele etti.



Turnuvanın final maçında Çanakkale ile Gönyeli takımları karşı karşıya gelirken normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanan maçta Çanakkale penaltı atışları sonunda şampiyon oldu.

 

MAĞUSA AKADEMİ 3.OLDU

Yarı finalde Çanakkale’ye kaybeden Mağusa Spor Akademisi ile Gönyeli’ye kaybeden Geçitkale üçüncülük maçında karşı karşıya geldiler. Maçı takım kaptanı Fatoş’un kaydettiği tek golle 1-0 kazanan Mağusa Spor Akademisi turnuvada üçüncülüğü elde etti.

 

ŞAMPİYON ÇANAKKALE

Turnuvanın final maçı Çanakkale ile Gönyeli arasında oynandı. Kadınlar Ligi’nde şampiyonluğu son anda kaybeden Çanakkale, turnuvada şampiyonluğa penaltı atışları sonunda ulaştı. Başak’ın kaydettiği golle Gönyeli uzun süre karşılaşmayı 1-0 önde götürse de Dilek’in attığı gole engel olamayınca normal süre 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Çanakkale kalecisi Şefika çok iyi bir performans sergilediği maçın penaltı atışlarında da 3 atışta gole izin vermedi ve kendi kullandığı atışı da gole çevirince Çanakkale şampiyonluğu elde etti.

Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde tüm futbolculara madalya, takımlara katılım belgesi ve ilk üç takıma kupalar takdim edildi. Ödüller İGEM Başkanı Nazif Metay Zorlu ve diğer yetkililer tarafından verildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75