banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Doğan arenasporkolik Afün YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Batuhan ve Doğukan Satılmayacak..!
banner98

Çetinkaya Kulübü dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı basın açıklamasında, dün gece BRT’de yayınlanan “Futbol Zamanı” adlı spor programda ekonomik nedenlerden dolayı Batuhan Calban ve Doğukan Demirman’ın başka kulüplere satılacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

Çetinkaya Kulübü tarafından yapılan basın açıklaması aynen şöyle:

Dün, (18.11.2018) Gönyeli Spor Kulübü ile karşı karşıya geldiğimiz ve 1-0 galip ayrıldığımız zorlu mücadelenin ardından, her pazar Bayrak Radyo ve Televizyon Kurumu’nun BRT-1HD kanalında yayınlanan Futbol Zamanı adlı programı, bizler de birçok sporsever gibi takip etme fırsatı bulduk. İlgili programda takımımız içerisinde yer alan A takım oyuncularımızdan Batuhan CALBAN ve Doğukan DEMİRMAN’ın devre arasında ekonomik sebeplerden ötürü kulüpten ayrılmak zorunda kalacakları yönünde bir takım söylemlere üzülerek tanıklık ettik. Ülkemizin tüm sektörlerinin de içinde bulunduğu zorlu bir ekonomik süreçten geçtiğimiz bu dönemde, ilgili ekonomik zorlukların ülke futboluna da yansıması takdir edersiniz ki su götürmez bir gerçektir.

Çetinkaya Türk Spor Kulübü olarak sezon başında geçtiğimiz üç sezon ana sponsorumuz pozisyonunda yer alan Girne Amerikan Üniversitesi ile yolların ayrılmasının ardından zorlu bir yönetim oluşturma sürecinin içine girdik ve bu doğrultuda Ağustos ayının hemen başında, diğer kulüplere nazaran çok geç de olsa yeni yönetimimizi oluşturarak sezona geçtiğimiz yıllara oranla daha ekonomik fakat daha genç bir kadro ve teknik ekip ile başladık. Bu süreçte bizler kulübün asli değerleri olan gençleri kadromuzun temeline yerleştirmeye büyük özen gösterdiğimiz gibi, geçtiğimiz iki sezonda hiç bir şekilde yararlanılamayan takımımız oyuncularından Doğukan DEMİRMAN’ı da yeniden takımımıza kazandırdık. Bizim gençlere olan inancımızın tam olduğu kadro düzenimiz ele alındığında gün gibi ortadayken, takımımız için büyük önem taşıyan özellikteki Batuhan CALBAN, Doğukan DEMİRMAN’ın yanı sıra kulübümüzün diğer genç oyuncularını da hangi ekonomik şart olursa olsun camiadan koparmak gibi bir düşüncemiz olmadı ve olmayacaktır.

Programda dile getirilen konuların tamamıyla gerçek dışı olduğunu kamuoyuna bildirir, genç oyuncularımıza sezonun geriye kalanında ve ileriki sezonlarda da olmak üzere ÇETİNKAYA TÜRK SPOR KULÜBÜ forması altında üstün başarılar dileriz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75