banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Batmazoğlu turnuvası start aldı..!
banner98






 Batmazoğlu Masterler Futbol Derneği Başkanı Kemal Batmazoğlu'nun merhume annesi Güner Batmazoğlu anısına organize edilen 4'üncü masterler anı futbol turnuvası üç gün sürecek ve yarın tamamlanacak. Toplam 8 takımın 4’erli iki grupta mücadele edeceği 4.Güner Batmazoğlu Masterler Anı Futbol Turnuvası’nda maçlar Değirmenlik Sadık Cemil Stadı sentetik çim zeminde oynanacak ve Değirmenlik Belediyesi de organizasyona destek verecek.

 

Batmazoğlu’nda özel hizmet

Batmazoğlu Masterler Futbol Derneği Başkanı Kemal Batmazoğlu, merhume annesi Güner Batmazoğlu anısına organize ettiği turnuvada her yıl daha iyi organizasyon yapmak için uğraştıklarını açıkladı. Kemal Batmazoğlu, “3 gün sürecek turnuvada sporcuların beslenmesinden sağlığına kadar, hatta taraftarlar ile davetlilerimize kadar her şeyi düşünmeye çalıştık. Sıcak hava koşulları ve veteran futbolcuların olası karşılaşabileceği sağlık sorunları karşısında Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ile görüşecek kendilerinden ambulans desteği aldık. YDÜ Hastanesi ambulansı 3 gün boyunca Değirmenlik Sahası’nda sağlık ekibi ile bizlerle birlikte olacak ve bundan dolayı da Yakın Doğu ailesine teşekkürlerimizi iletirim.


Turnuvada görev alacak hakemlerimizin masrafları Lefkoşa City Royal Otel tarafından karşılandı. Ayrıca turnuva boyunca dağıtacağımız tüm içeceklerimizi Ektam Kıbrıs Limited tedarik edecek. Değirmenlik Belediyesi’ne, Ektam Kıbrıs’a ve City Royal Otel’e annemin anısına gerçekleşecek turnuvaya yaptığı katkıdan ötürü çok teşekkür ederim.

Ayrıca turnuva boyunca sahaya döner ocağı kurulacak ve futbolcularla taraftarlara döner servisi yanında meyve, lokma, şamişi dağıtacağız. Tüm sevenlerimiz, futbol camiası ve basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75