banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Batının En Başarılısı Yalova..!
banner98

İlk devrede cezası nedeniyle kendi sahasında ancak 11’nci haftadaki Akova Vuda maçında oynayabildi.

B.Bağcıl ise tüm sıkıntılarına rağmen ilk devreyi 10’ncu sırada tamamlarken diğer bir takımımız Doğancı ise devreyi 12’nci sırada tamamladı.

Yalova sezona teknik adam Erhan Arıtan ile başlamış ve devreyi de onunla tamamladı. B.Bağcıl Erman Çelik ile sezona başladı, Ahmet Zaifoğlu (futbolcusu) ile devam ettikten sonra Yüksel Tok ile devreyi tamamladı. Doğancı sezona Haldun Oktay ile başlayıp devreyi yine onunla tamamladı.

Bu yılki hedefi tekrar Süper Lig’e dönmek olan Yalova biten sezonda yaşadığı sorunlar ve aldığı cezalar nedeniyle ilk yarıda ancak 11’nci haftadaki Akova Vuda maçı ile kendi sahasında ilk maçına çıkabildi. Yine de devreyi 28 puanla 4’ncü sırada tamamlamayı başardı.

Geride kalan 15 maçın kendi sahasında oynaması gereken 8 maçından cezası nedeniyle sadece 3 maçını oynadı. Bu devrede puan sıralamasındaki en iyi yeri 6’ncı hafta sonunda 2’nci sırada yer alması oldu.

İç saha galibiyetinde (bu maçların 5 tanesini başka sahalarda oynadı) 18 puanla en başarılı takım olurken, dış saha performansında 7 maçta topladığı 10 puanla 7’nci sırada yer aldı.

En az mağlubiyet (3) alan 3 takımdan biri olurken attığı gol sayısı ise sadece 21 oldu. Buna karşın yediği 12 golle en az gol yiyen takım oldu. İç saha maçı olarak oynanan maçlarda kalesinde sadece 3 gol gördü ve hiç mağlup olmadı.

Genel performansında ilk yarı sonunda 8 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet, 21 gol attı, 12 gol yedi ve 28 puan alarak devreyi 4’ncü sırada tamamladı.

İç saha performansı: 8 maç, 5 galibiyet, 3 beraberlik, 0 mağlubiyet, 12 gol attı, 3 gol yedi, 18 puan aldı.

Dış saha performansı: 7 maç, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet, 9 gol attı, 9 gol yedi, 10 puan aldı.

B.Bağcıl: Her şeye rağmen ayakta

Gerek yönetim gerekse takımı oluşturmakta en büyük sıkıntıları yaşayan bir takım. Yine ayakta kalmayı başarıyorlar. Başta başkan Hasan Besim olmak üzere ona destek veren herkesi kutlamak lazım.

Biten sezonda play-out oynamasına rağmen ligde kalmayı başardılar. Yeni sezona da o maçlarda takımın başında olan Erman Çelik ile başladılar. İlerleyen haftalarda değişikliğe giderek ayni zamanda futbolcusu olan Ahmet Zaifoğlu ile devam ettikten sonra takımın başına Yüksel tok getirildi. Devreyi de Yüksel Tok ile tamamladılar.

İlk devre sona ererken zaman zaman son sıralara düşse de son 2 sırada hiç yer almadı. Sadece 1 hafta 15’nci sırada, değişik haftalarda olmak üzere 4 hafta da 1’ncü sırada yer aldı.

Her şeye rağmen devreyi 19 puanla 10’ncu sırada tamamladı. İç sahada 9 puan alırken, dış sahada 10 puan aldı. İlk devrede attığı gol (26) sayısı yediği gol (27) sayısından daha az oldu. İç saha maçlarında hiç beraberliği yok.

Genel performansı: 15 maç, 6 galibiyet, 1 beraberlik, 8 mağlubiyet, 26 gol attı, 27 gol yedi ve 19 puan aldı.

İç saha performansı: 7 maç, 3 galibiyet, beraberliği yok, 4 mağlubiyet, 15 gol attı, 11 gol yedi ve 9 puan aldı.

Dış saha performansı: 8 maç, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet, 11 gol attı, 16 gol yedi ve 10 puan aldı.

Doğancı: Kendi yağı ile kavrulan bir takım

Uzun yıllardır bu ligde mücadele eden Doğancı, zaman zaman bir alt lige düşse de tekrar bir üst lige çıkmıştır. Neredeyse kendi yağı ile kendi ciğerini kavuran takımlardan biri.

Sezona daha önceki sezonlarda birlikte çalıştıkları ve onları çok iyi tanıyan teknik adam Haldun Oktay ile başladılar. Devreyi de yine ayni teknik adamla tamamladılar.

İlk yarı sona ererken puan sıralamasındaki yeri 18 puanla 12’nci sırada yer buldu. Play-out potasında olmasına rağmen ikinci yarıda buralarda olmamak için mutlaka çok daha fazla puanlar alması gerekir.

İç saha performansı ile dış saha performansı arasında sadece 1 puanlık bir fark oldu. En az gol (15) atan takım olmalarına rağmen devreyi çok da kötü bir yerde tamamlamadılar. İç sahada attığı 6 golle en az gol atan 2’nci takım oldular.

Kadro sıkıntısını her zaman yaşayan Doğancı takımı buna rağmen son 2 takımın direkt düşeceği son 2 sırada hiç yer almadı.

Genel performansı: 15 maç, 5 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet, 15 gol attı, 26 gol yedi ve 18 puan aldı.

İç saha performansı: 7 maç, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet, 6 gol attı, 8 gol yedi,10 puan aldı.

Dış saha performansı: 8 maç, 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet 9 gol attı, 18 gol yedi, 8 puan aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75