banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Batı’da A2'lerinin gol silahları dikkat çekiyor..!
banner98




         A2 Süper Lig'de mücadele eden Güzelyurt takımlarında genç forvet oyuncuları sergilediği performanslarla büyük beğeni kazanarak dikkat çekiyorlar. Geride kalan 4 haftada fileleri havalandıran genç golcüler geleceğe iyi sinyaller yakıyorlar.

Mehmet Volkan-Lefke (5 gol)

Mehmet Volkan ilk 4 haftada sergilediği performansla Lefke A takım teknik ekibinin beğenisini kazandı. Çok iyi bir şutör ve fırsatçı  bir golcü olan Mehmet ilk 4 haftada 5 gol kaydetmeyi başarırken 3-3 sonuçlanan Bağcıl-Lefke A2 maçında hat-tricke imza atmıştı.


Mustafa Süzgen-Binatlı (5 gol)

Binatlı A2 takımın gol yükünü çeken ve 16 yaşında olan Mustafa ilk 4 haftada 5 gol kaydetmeyi başarırken istikrarlı oyun yapısı, şutları ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Mustafa'nın birkaç sezon içerisinde A takımda da şans bulması bekleniyor.


Cemil ve Justice-Bostancı Bağcıl

Cemil Besim ve Justice Amenyaglo Bostancı Bağcıl A2 takımında  3'er gol atarak takımlarının ilk 4 haftada attığı 6 golün tamamını sırtladı. 17 yaşındaki Justice önümüzdeki yıl yerli statüsünde oynama hakkı kazanacakken 15 yaşındaki Cemil'in de ilerleyen yıllarda A takımın gol yükünü çekmesi bekleniyor.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75