banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bataklıktan Doğan Çıktı..! (2-1)
banner98

Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Mehmet Sezener, Özal Çağlayan, Ferhat Tuna

Doğan Türk Birliği: Cem Ateş, Serhan, A.Sönmez, Aydın, Çağrı, Sercan (62.Dk İ.Çıdamlı) Rahemm, Bayram (80.Dk Ali) Kenan, Eko (68.Dk Cemal) Okafor

Gönyeli: Kemal, Talat, Süleyman, Kehinde, Christian, M.Barkınay (46.Dk İbrahim) Raif (46.Dk Kahraman) J.Okoli, Fikret (77.Dk Serkan) Menteş, K.Varan

Goller: 17.Dk Kenan, 43.Dk Okafor (DTB) 82.Dk Serkan(Gönyeli)

3.dakikada sağdan gelişen Doğan Türk Birliği atağında Kenan rakibinden sıyrıldı ve arka direkte Serhan’a adrese teslim ortasına Serhan’ın vuruşunu kaleci Kemal önledi.

17.dakikada günün başarılı ismi Kenan sağdan aldığı topla rakiplerinden zarif çalımlarla sıyrıldı ve açısı dar olmasına rağmen güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

22.dakikada soldan yapılan ortaya arka direkte Kenan gelişine vurdu ve top yan kale direğinden geri geldi. Dönen topu Okafor dışarı attı.

38.dakikada soldan Çağrı’nın güzel ortasına arka direkte Eko sert vurdu ve direk dibinde kaleci Kemal topu kornere attı.

43.dakikada orta alanın gerisinden Gönyeli defasının arkasına atılan topa hareketlenen Okafor kaleci Kemal ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı ve topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı ve devrede bu skorla noktalandı.

66.dakikada Serhan ile Okoli mücadelesinde ayakta kalan Okoli topu aldı sağ çaprazdan kaleci Cem Ateş ile karşı karşıya vuruşunda Cem ateş topu kornere çeldi. Kornerden gelen topa Okoli vurdu ancak Serhan çizgiden topu çıkardı.

69.dakikada Gönyeli’nin kazandığı serbest vuruşta İbrahim’in vuruşu üst direkten dışarı gitti.

82.dakikada ceza alanı içinde topu önünde bulan Serkan vuruşunu Cem Ateş kurtardı ancak dönen topu Serkan tamamladı ve attığı golle skoru 2-1 yaptı.

86.dakikada Kahraman’ın sert ve düzgün vuruşunu Cem Ateş güçlükle kornere çeldi.

Karşılaşma 2-1 Doğan Türk Birliği lehine sona erdi ve sarı lacivertli ekip şampiyonluk yarışına devam dedi.

FOTOLAR: ÖZGÜR GÖKSEL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75