banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bataklıkta, GHE Lua Lua İle YANKI’landı..! (5-1)
banner98

Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.

Hakemler: Osman Özpaşa, Mert Ercan Bulut, Halil E.Canaloğlu

Girne Halk Evi: Okyanus, Hasan, Tunahan, Mahmut, İlker, Oladele, James, Yankı (79.Dk Serhan) Kaan (81.Dk Talip) Lua Lua (65.Dk Özgür)

Esentepe: Onur, Şahin, Tıdıane, Francis, Junior, Uğurcan, Yakup, Mustafa (46.Dk Hasan) Muhammed, Hüseyin (61.Dk Mahmut) Ahmet (46.Dk Vurkan)

Goller: 4.Dk Lua Lua, 12.Dk Kaan, 17.Dk James, 51.ve 78.Yankı (GHE) 11.Dk Ahmet (Esentepe)

4. dakilkada gelişen Girne Halk Evi atağında sağ taraftan Kaan’ın ortasında Lua Lua arka direkte kafa ile topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

11. dakikada skora denge geldi. Esentepe adına sol taraftan gelişen atakta top rakip ceza alanı içine ortalandı. Topla ceza alanı içinde buluşan Ahmet’in vuruşunda Girne Halk Evi oyuncularının topu elledikleri gerekçesi ile Esentepe futbolcuları penaltı itirazında bulundular. Ancak hakem oyunu devam ettirdi ve topun ağlara gitmesiyle skor da 1-1 oldu.

12. dakikada Girne Halk Evi tekrar öne geçti. Lua Lua’nın sert şutunda defanstan dönen topu tamamlayan Kaan takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

17. dakikadaki Girne Halk Evi atağında Kaan’ın ceza alanı içindeki pasında James takımını 3-1 öne geçiren golü attı.

27. dakikada M.Yaşınses’in altı pas içinden vuruşunda top kaleciden döndü. Dönen topu Yankı kale ağzından dışarı atarak Girne Halk Evi adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.

39. dakikada Girne Halk Evi’nden M.Yaşınses topla tek başına rakip ceza alanına girdi, kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen kaleye vurmak yerine pas vermeyi deneyince mutlak bir golü de harcamış oldu.

51. dakikada fark 3 ‘e çıktı. Girne Halk Evi takımından Lua Lua’nın soldan son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topu Yankı filelere göndererek skoru da 4-1 yaptı.

56. dakikadaki Girne Halk Evi atağında M.Yaşınses’in al da at dediği pozisyonda Oladele kale ağzından topa dokunamadı ve top da dışarı gitti.

78. dakikada ani gelişen Girne Halk Evi atağında Yankı’nın vuruşunda top kalecinin müdahalesine rağmen yine Yankı’nın önünde kaldı. Rakibinin müdahalesine rağmen Yankı zor da olsa topu filelere gönderdi ve takımını 5-1 öne geçiren golü attı.

Maç da bu skorla bitti ve çamur deryasından altın değerinde 3 puan alan takım Girne Halk Evi oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75