banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başkentte gülen yok..! (1-1)
banner98

Geçtiğimiz gün yurt dışı kampını tamamlayarak adaya dönen başkent ekiplerinden Küçük Kaymaklı, ayağının tozu ile hazırlık maçına çıktı.

Lefkoşa Atilla Topaloğlu Sahası’nda Hamitköy ile karşılaşan yeşil siyahlılar, rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın hemen başında gelişen Hamitköy atağında topun Küçük Kaymaklı futbolcusu Berkem’in eline çarpması sonrasında orta hakem Osman Küçük penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Aksel skoru 1-0’a getirdi. Bu golden kısa bir süre sonra bu kez Küçük Kaymaklı takımı penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Bahadır, kaleci Tolga’yı geçemezken, topu iyi takip eden Rifat skora dengeyi getirdi. Karşılaşmanın ilk devresi 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İkinci devrede Küçük Kaymaklı takımı golü daha fazla arayan taraf olsa da maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Küçük Kaymaklı’nın yabancı oyuncuları Okafor, Asare ve Ossi de bu maçta forma giydi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75