banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başkentlilerin Hedefleri Farklı..!
banner98

Son dört haftaya en yakın takipçisi Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan önünde giren başkent ekiplerinden Yenicami (YAK), ligin 27.haftasında ezeli rakibi ve edebi dostu Küçük Kaymaklı’yı konuk edecek.

Karşılaşma 19 Nisan Cuma akşamı 19.00’da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak. Yenicami’de Hüseyin Sadıklar’ın sakatlığı düzelirken, Salih Güvensoy’un sakatlığı bulunduğu ve bu zorlu maçta oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağı öğrenildi.

Küçük Kaymaklı’da ise 4 sarı kart cezalısı olan kaptan Hüseyin Adal, Yenicami maçında forma giyemeyecek, kasık sakatlığı devam eden Bahadır’ın ise oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

Sedat Devecioğlu; ‘’Kolay maç olmayacak’’

Lider Yenicami’nin başarılı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu önemli derbi öncesi spor servisimize açıklamalarda bulundu.

Kalan dört maçlarını da kazanarak şampiyon olmak istediklerini dile getiren Devecioğlu, ‘’Ezeli rakibimiz, edebi dostumuz Küçük Kaymaklı ile centilmence bir maç olmasını temenni ediyorum. Her iki camianın da geçmişten gelen bir rekabetlikleri var. Bundan dolayı zor bir maç bizi bekliyor. Küçük Kaymaklı’nın konumu maçın kolay geçeceği anlamına gelmez. Sonuçta bu bir Lefkoşa derbisi. Rakibimizin de oyun sistemi ve takımı yavaş yavaş oturmaya başladı. Yenicami olarak her maçımız final niteliğinde. Kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz’’ şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

Emre Perçinci; ‘’Hedefimiz 3 puan’’

Küçük Kaymaklı Antrenörü Emre Perçinci ise ‘’Kesinlikle puan alma maçımız olacaktır. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Son viraja girerken toplayacağımız puan sayısı bizim için çok büyük önem taşıyor.

Yenicami’nin oyun şeklini, zayıf halkalarını, neler yapabileceğini biliyoruz. Önlemlerimizi ona göre alacağız. Eminim ki bu zor maçta şansa da ihtiyacımız olacak. Öncelikli hedefimiz derbiden 3 puan çıkarmak olacak. En kötü ihtimalle 1 puanı almak istiyoruz. Centilmence, adına yakışır ve zevkli bir derbi olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75