banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başkan, Çocuklarla tanıştı..!
banner98

 






Gençlik Gücü tarafından 20 Mayıs 2016 tarihinde açılan Oyna GG Futbol Akademisi’ne ilgi her geçen gün daha da artıyor. 15 gün önce açılan Oyna GG Futbol Akademisi’ne katılan kursiyer sayısının iki katına çıkmasından memnuniyet duyan Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, akademiyi ziyaret ederek kursiyerlerle tanıştı. Yeşil beyazlı formalı miniklere seslenen Başkan Chodhry, “Sizler Gençlik Gücü’nün geleceğisiniz” dedi.


Kursiyerlerden düzenli çalışma ve eğitimcilerini dinlemeyi öneren Başkan, “Çok değil, 10 sene sonra sizler arasında başarılı olanlar yeşil beyazlı formamızı giyecek, bizlerin alkışlarını alacaksınız” şeklinde konuştu. Eğitimciliğini Çağan Küsbeci ve Hüseyin Yavuz’un birlikte yaptıkları Oyna GG Futbol Akademisi 7-10 yaş çocukların katılımı ile devam ediyor.



Haftada iki gün çalışma yapan Oyna GG Futbol Akademisi Salı günleri akşamüzeri ve Cumartesi günleri sabah çalışmalarına, yakın zamanda futbol karşılaşmalarını da ekleyecek.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75