banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basında Havadis Şampiyon..!
banner98






Şampiyon Havadis

Turnuvanın final mücadelesinde ise Arena Sporkolik ile Havadis Gazetesi karşı karşıya geldi. Önceki gün oynanan karşılaşmayı 9-1 kazanan Havadis Gazetesi şampiyon olurken, Arena Sporkolik ikinci olarak turnuvayı tamamladı.


Üçüncü NPN

Organizasyonda Salı akşamı yarı finallerde mağlup olan BRT ile NPN arasında oynanması planlanan üçüncülük maçı BRT oyuncularının hasta ve sakat olması nedeni ile oynanmadı. BRT’nin çıkamadığı maçı NPN hükmen galip tamamlayarak üçüncü oldu.


Ödül töreni

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreni öncesi konuşma yapan KTSYD Başkanı Çelen Oben, üçüncü kez Omaç Başat ismi ile düzenledikleri turnuvanın genel anlamda centilmence geçmesine vurgu yaptı. Oben, bu bağlamda mücadele eden takımlara teşekkür etti.


Turnuvayı yöneten Alper Aligüllü’ye teşekkür plaketini ve turnuvayı 11 golle gol kralı olarak tamamlayan Havadis Gazetesi’nden Ahmet Özsoy’a ödülünü KTSYD Başkanı Çelen Oben verdi. Turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan NPN’ye ödülünü Eziç Şirketler Direktörü Mehmet Eziç verdi. Turnuva ikincisi Arena Sporkolik’e madalya ve kupasını Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar takdim ederken, turnuva birincisi Havadis Gazetesi madalya ve kupalarını merhum Omaç Başat’ın oğlu Arkın Başat’ın elinden aldı.



banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75