banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basın-Sen’den, Yılmaz’a Kınama..!
banner98

Basın-sen açıklaması şöyle: “KKTC Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz’ın sosyal medya üzerinden spor basınında görevli basın emekçilerine yönelik kullanmış olduğu ağır ithamları üzülerek okumuş bulunuyoruz.

Ülkemizde gerçekleşen sportif olayları haberleştirmek için canla başla çalışan spor basınında görevli basın emekçilerine yönelik böylesine ithamlar kabul edilebilir olmamakla beraber, KKTC Futbol Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinde bulunan bir kişiye de yakışmamaktadır.

Basın emekçilerine yönelik “Spor basını işine baksın” gibi ağır ithamlar ve “hodri meydan” gibi tehditvari üslup karşısında, bizler de spor yazarı meslektaşlarımızın tüm haklarını koruyacağımıza ve onlara karşı yapılan bu ithamlara karşı duracağımızı tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Sporun, birleştirici ve kardeşliği pekiştiren bir unsur olduğunun bir kez daha hatırlatır, spor camiası içerisinde sporu yönetenlerin, sporcu gençlerimize örnek olmasını bekliyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75