banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bankalarda Yarı Final Zamanı..!
banner98




Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları yarın akşam 
Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanacak. Zorlu geçen grup maçlarının ardından çeyrek finalde rakiplerini elemeyi başaran 4 takım, finale kalabilmek adına sahada ter dökecek.


İlk maç Asbank ile Limasol’un

Gruplarında hiç mağlup olmayan ve yarı finale gelene kadar da bu başarıyı sürdüren Asbank ile Limasol Türk Kooperatif Bankası, saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Capital Bank ile TEB kozlarını paylaşacak

Turnuvada kayıpsız yoluna devam eden ve grup maçlarında en fazla gol atan takım olarak dikkatleri üzerine çeken Capital Bank, son grup maçında çeyrek finale yükselmeyi başararak yarı finale kadar gelen Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile saat 20.00'de kozlarını paylaşacak.


Final 13 Ekim Cuma akşamı

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı finalde tur atlayacak takımlar, 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de şampiyonluk maçına çıkacak. Şampiyonluk maçı öncesinde ise saat 19.00’da, yarı finalde mağlup olan takımlar üçüncülük mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75