banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bankalarda gruplar şekilleniyor..!
banner98




Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda üçüncü hafta maçları tüm heyecanıyla sürüyor. Grupların şekillenmeye başladığı turnuvada geçtiğimiz Çarşamba akşamı tek maç oynandı.

C Grubu mücadelesinde Near East Bank, gruptan çıkma şansını yitiren Türkiye İş Bankası ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 9-2'lik farklı skorla Near East Bank kazandı. Bu sonuçla Near East Bank puanını 6 yaparken, Türkiye İş Bankası 1 puanla son sırada kaldı.

 

Turnuvaya Cuma akşamı üç maç ile devam edilecek

 

13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'na 29 Eylül Cuma akşamı oynanacak üç maç ile devam edilecek. Saat 19.00'da A Grubu'nda Creditwest Bank ile Kıbrıs Vakıflar Bankası, saat 20.00'de C Grubu'nda Capital Bank ile Kıbrıs İktisat Bankası ve saat 21.00'de Türkiye Garanti Bankası ile Faisal İslam Bankası Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda karşı karşıya gelecek.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75