banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bankalarda Çeyrek Final Heyecanı..!
banner98




Son grup maçlarında B Grubu'nda Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Kooperatif Merkez Bankası'nı 14-3, Novabank ise TC Ziraat Bankası'nı 10-5'lik skorlarla mağlup etti. Bu sonuçlarla Novabank grubunu ikinci tamamlarken, TEB en iyi iki üçüncüden birisi olarak adını çeyrek finale yazdırdı.


Sekiz takım çeyrek finale yükseldi

Grup maçlarının tamamlanmasıyla turnuvadaki son sekiz takım belli oldu. 16 takımın üç grupta mücadele ettiği turnuvada, A Grubu'nda Asbank, Creditwest Bank ve Kıbrıs Vakıflar Bankası, B Grubu'nda Limasol Türk Kooperatif Bankası, Novabank ve TEB, C Grubu'nda ise Capital Bank ile Near East Bank çeyrek finale adını yazdıran takımlar oldu.


Çeyrek finalistler eşleşti

Çeyrek final eşleşmeleri için kura çekimi 4 Ekim Çarşamba günü Türk Bankası Genel Müdürlük binasında çeyrek finale kalan banka temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti. A Grubu'nda Asbank ile Creditwest Bank, B Grubu'nda Limasol Türk Kooperatif Bankası, C Grubu'nda ise Capital Bank kura çekimine seri başı olarak katıldı. Yapılan kura çekimi sonrasında ise Asbank ile Near East Bank, Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Kıbrıs Vakıflar Bankası, Capital Bank ile Novabank ve Creditwest Bank ile TEB eşleşti. Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda 5 ve 6 Ekim tarihlerinde yapılacak çeyrek final maçlarının programı şöyle:


Çeyrek Final Programı:

5 Ekim Perşembe:

Saat 19.00 Asbank-Near East Bank

Saat 20.00 Limasol Türk Kooperatif Bankası-Kıbrıs Vakıflar Bankası

6 Ekim Cuma

Saat 19.00 Capital Bank-Novabank

Saat 20.00 Creditwest Bank-TEB

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75