banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Balıkcı Zirveyi Okladı..!
banner98

Güzelyurt Darts Birliği (GDB) tarafından düzenlenen Hamit Yıldırıcı Açık Darts Turnuvası geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Binatlı Yılmaz Spor Kulübü Darts Atış Salonu’nda Yıldırıcı Ailesi sponsorluğunda gerçekleşen ve 39 dartsçının katılımıyla yapılan turnuvada birinciliği Evren Balıkcı kazandı Yarı finallerde rakiplerini yenen Evren Balıkcı ve Tarık Kurdaş arasında oynanan final maçını Balıkçı 3-2 kazandı. Hüseyin Orakçıoğlu ile Alkan Caner arasındaki üçüncülük maçında gülen taraf 3-0’lık skorla Hüseyin Orakçıoğlu oldu.

Müsabakalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri Kubilay Yıldırıcı, Düriye Özyurt, Güler Altınkaya, Ülviye Yıldırıcı, Can Altınkaya ve Erdoğan Ağdelen tarafından verildi.

Alınan sonuçlar şöyle:

Yarı Finaller:

Tarık Kurdaş-Hüseyin Orakçıoğlu: 3-1

Evren Balıkcı-Alkan Caner: 3-1

Üçüncülük maçı

Hüseyin Orakçıoğlu-Alkan Caner: 3-0

Final maçı

Evren Balıkcı - Tarık Kurdaş: 3-2

Diğer ödüller

En Yüksek Sayı Atan Sporcu: Serdar Ekbiç (180 sayı)

En Yüksek Sayıdan Bitiren Sporcu: Cüneyt Armut (116 sayı)

En Az Darstta Bitiren Sporcu: Evren Balıkcı (17 darts)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75