banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bale, Adaya Geri Dönüyor..!
banner98

İspanyol ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Bale'in Real Madrid'den ayrılmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. İngiliz basınında yer alan haberlerde 31 yaşındaki futbolcuyu İngiltere'den iki kulübün istediği belirtildi.

Haberde Manchester United'ın yanı sıra Tottenham'ın da Gareth Bale ile ilgilendiği açıklandı.

Real Madrid, 31 yaşındaki Gareth Bale için 25 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Bale'ın eski takımı Tottenham ise oyuncunun bu maliyeti nedeniyle transferde bir adım geride duruyor.

Milli takım kampında kulüp geleceğiyle ilgili konuşan Bale ise topu Real Madrid'e attı.

Yıldız oyuncu ''Her şey kulübün elinde ve dürüst olmak gerekirse işi zorlaştırıyorlar. Yapabileceğim tek şey işime devam etmek" dedi.

İspanyol ekibinden yıllık 20 milyon euro kazanan Galli futbolcu, 2013 yazında Tottenham'dan Real Madrid'e transfer olmuştu. Bale'in o dönem ki 101 milyon Avroluk bonservis bedeli ise dünya transfer rekorunu beraberinde getirmişti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
BaleAdaya Geri Dönüyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75