banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bağcıl'a dondurmalı KAYMAK..! (1-0)
banner98





YER
: Bostancı Yakup Özorun Stadı.

HAKEMLER: Serhan Şimşek-Hasan Eriş-Mehmet Ekşici

B.BAĞCIL: Ufuk- A.Zaifoğlu- Zihni- Mehmet- Weslie John- Stellios- Bahri (Güncel dk.75) — Kaan (Cemil dk.90+3)- Raif-Semon (Tanju dk.87)

K.KAYMAKLI: Hasan Piro- Şevket (Yusuf dk.62)- Taner (M.Arnavut dk.64)- Bahadır-M.Kaygısız (Tuğrul dk.81)- H.Adal- A.Can- Bayram- Zokou- M.Yaşınses- Remzi

GOL: dk.51 Weslie John (B.Bağcıl)

 

  26. dakikada orta alanda Bahri’nin kaptırdığı topta K.Kaymaklı’dan M.Yaşınses’in topu sağ tarafa taşıyıp yaptığı ortada defanstan seken topa A.Can vurdu. Vuruş çok yavaş olmasına rağmen kaleci Ufuk’un müdahale etmediği top yan direğin dibinden dışarı gitti.

  45. dakikadaki B.Bağcıl atağında rakip ceza alanının hemen dışında topla buluşan Bahri’nin vuruşunda top az farkla üstten dışarı gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.


  51. dakikada B.Bağcıl öne geçti. Bu dakikada rakip alanının sağ tarafında B.Bağcıl bir serbest vuruş kazandı. Raif’in kale içerisine gönderdiği topta kaleci Hasan Piro boşa çıkınca günün en başarılı oyuncusu Weslie John kafa ile topu boş kaleye yollayarak B.Bağcıl’ı 1-0 öne geçirdi.

  78. dakikada K.Kaymaklı’nın gol için rakip alanda olduğu bir anda çok ani gelişen B.Bağcıl atağında Raif’in pasında topla buluşan Semon’un yakın mesafeden vuruşunda kaleci H.Piro güçlükle topu kornere attı.

  Az sonra maç da bu skorla sona erdi ve B.Bağcıl çok değerli 3 puanın sahibi oldu.

  A2 gençler maçını K.Kaymaklı gençleri 5-1 kazandı.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75