banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bağcıl, Süper Lige “ELVEDA” dedi..! (0-5)
banner98

 






Yer: Güzelyurt Zafer Stadı

Hakemler: Mehmet Sezener, Mehmet Tarım, Hakan Çok, İhsan Payas

Bostancı Bağcıl: Ufuk, Bilal (’46 Bahri), Mehmet, Murad, Muhammed (’46 Erencan), Fikri, Cahit, Raif (’72 İlhan), Kaan, Stelios, Joseph

Mormenekşe: Devrim, Fetin (’84 Philemon), Hasan, Yusuf, Hüseyin, Ali, Eren, Emre (’64 Hasan Aksoy), Abdullah, Baga, Cemil

Goller: Kaan Savaşkan (KK-‘22), Eren (’26), Ali Bayır (’39), Cemil (’70, ’90)

 

Maçtan önemli anlar:

6. dakikada gelişen konuk ekip atağında Ali Bayır’ın kafası sol kale direğini sıyırarak az farkla dışarıya gitti.

8. dakikada gelişen Mormenekşe atağında Cemil Awwad içeriye kat edip güzel bir vuruş yaptı ancak top az farkla dışarıya gitti.

 

19. dakikada gelişen atakta Cemil Awwad’ın ortasında Emre istediği kafa vuruşunu yapamadı ve top dışarıya gitti.

22. dakikada konuk ekip baskılarının karşılığını aldı. Bu dakikada kaleye yaklaşık 25 metre uzaklıktan kullanılan serbest atışta Cemil’in sert ortası savunmada Kaan’a çarpıp kaleci Ufuk’u çaresiz bırakarak ağlarla buluştu. (1-0)

 

26. dakikada sol taraftan gelişen atakta içeriye gelen ortada Ufuk uçup topa müdahale etti ancak top Mormenekşe’den Eren’e çarparak ağlarla buluştu. (2-0)

39. dakikada Kaan’ın Cemil’i düşürmesi sonrası kazanılan serbest atışta Ali Bayır faulü hemen kullanarak önde gördüğü kaleci Ufuk’u uzak bir mesafeden mükemmel bir vuruşla aşırttı ve aradaki farkı 3’e çıkardı. (0-3)

 

45. dakikada savunma ve kaleci Devrim arasında yaşanan iletişim sorunu sonrası Raif bomboş durumda topu önünde buldu ancak oyuncu boş kale yerine topu direğe nişanlayınca takımını mutlak bir golden etti.

İlk yarı 0-3’lük konuk ekip galibiyetiyle tamamlandı, 2. Yarıda da yine kontrol Mormenekşe’deydi.

 

70. dakikada sağdan yapılan ortada top arka direğe doğru açıldı, Cemil dışarıya doğru çıkmakta olan topu son anda kontrol ederek kaleci Ufuk’la sol çaprazdan karşı karşıya kaldı ve güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (0-4)

90. dakikada hızlı gelişen Mormenekşe atağında sol çaprazda topla buluşan Cemil güzel bir vuruşla aradaki farkı 5’e çıkardı ve maçın skorunu tahin etti. (0-5)


HABER VE FOTOLAR: MUAMMER ŞENBAYRAK

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75