banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bağcıl ile Bolkan'nın yolları ayrıldı..!
banner98

 



K-Pet Süper Lig takımlarından Bostancı Bağcıl'da, Yalova ile oynanacak kupa maçı öncesi tecrübeli teknik adam Mehmet Bolkan ile yollar ayrıldı. Bu akşam antrenman sonrası yönetimle gerçekleştirilen toplantıda çıkan tartışma sonrası bu karar ortaya çıkarken Bağcıl yönetimi hemen yeni arayışlara başladı. Yeşil beyazlı ekibin gündeminde Bülent Aytaç ve Toygar Davulcu'nun olduğu ve başkan Hasan Besim'in görüşmelere başladığı yönetimin bu 2 isimden birini göreve getirmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bolkan; Niyet yoktu istifa ettim

Tecrübeli teknik adam Mehmet Bolkan bu gelişme sonrası yaptığı açıklamada bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında devre arası yapılmasını istediği transferler konusunda yönetimin niyetinin olmadığı kanısına vardığını belirterek istifasını verdiğini açıkladı. Bolkan istifa kararında en önemli konunun ise Rum futbolcuya verilen maaşın bu ay yarıya düşmesi olduğu belirterek, bunu sorguladığım zaman kulüp yönetiminden Necat Besim bana farkını da sen ver hocam’ dedi. Bende hiçbir şey söylemeden eşyalarımı topladım ve görevden ayrıldığımı söyledim dedi.

Bağcıl Başkanı Hasan Besim: ''Görüşmede transferin T'si dahi geçmedi''

Mehmet Bolkan'ın yaptığı açıklamaların kesinlikle uzaktan yakından gerçekle alakası olmadığını belirten Besim ''Görüşmede transferin T'si dahi kesinlikle konuşulmadı. Toplantıda amaç yapılacak olan transferleri masaya yatırmaktı ancak o konuya girilemeden Mehmet Bolkan, Rum oyuncumuz Stelios Kittos'la sezon başında yapılan anlaşmanın yetersiz olduğunu ve oyuncunun Christmas'a girilecek olmasından dolayı 175 Euro'ya daha ihtiyacı olduğunu belirtti. Bizde oyuncunun bu ihtiyacını karşılayabileceğimizi ancak sezon başında yapılan anlaşmanın bu şekilde olmadığını, ek olarak bir teknik direktörün yönetim ve oyuncu arasındaki sezon öncesi yapılan anlaşmalara bu denli karışıp, müdahil olmasının yanlış olduğunu ve Mehmet Bolkan'ın sürekli bu durumu tekrarladığını ve bu durumun yanlış olduğunu ona söyledik.

Kendisi ayrıldıktan sonra zaten Stelios'la konuşup büyük olmayan bu meseleyi kolayca hallettik. ''

Ancak daha sonra tartışma büyüyerek alevlendi ve hoca bize haber vermeden ceketini alıp odadan ayrıldı ve neticesinde bunu etik bulmayarak görevine son verdik. Transferle ilgili bir durum olmadığını belirten Besim ''Transferlerle iligili hiçbir sıkıntı yok, çalışmalarımız istediğimiz düzeyde devam ediyor. Sayın Bolkan’ın istediği 2 oyuncuya toplamda 130 bin TL bonservis verecek kadar da uçuk paramız yok.'' diyerek sözlerini tamamladı

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75