banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bağcıl, canı uğruna kazandı..! (2-1)
banner98

 





YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Mehmet Ekşici, Sonay Dericioğlu
GHE: Hasan, Yankı, Salahi, Hüseyin Şevki, Beyhan (Dk 8 Fuat) (Dk 83 Fırat), Süleyman, Salih, Hüseyin Şükrü Aslıbayoğlu, Ali, Uğur, Berk
Bağcıl: Halil, Ahmet, Issac, Reşat, Muhammed (Dk 46 Ercan), Kaan (Dk 67 Bahri), Mehmet, Andres, Bilal, Cenker, Serhan (Dk 86 Murat)
Goller: Dk 59 Yankı (GHE), Dk 40 Muhammed, Dk 71 Serhan(Bağcıl)



K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 19. Haftasında Bostancı Bağcıl, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadında konuk olduğu Girne Halk Evi’ni Muhammed ve Serhan’ın kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı. Bu gollere karşılık ev sahibi Girne Halk Evi’nin tek golü Yankı’dan geldi. 

Ligin altından kurtulmak isteyen Bağcıl aldığı bu galibiyetle iyice bir derin nefes alırken son haftalardaki çıkışını da sürdürmüş oldu. GHE
 ise zirve yarışında bir derin yara daha almış oldu. 

Bostancı Bağcıl aldığı bu kritik galibiyetin ardından puanını 21 yaparken Girne Halk Evi ise 25 puanda kaldı. Bostancı Bağcıl 20. Haftasında sahasında Tatlısu’yu konuk ederken Girne Halk Evi ise deplasmanda Ozanköy’e konuk olacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75