banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) Kemal ve Devrim çalışıyor Hataya bu kez kaybettik: 64-78 DAÜ basın toplantısı yapıldı Kartal irtifa kaybediyor..! (1-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bağcıer Turnuvası Düzkaya’nın..! (4-3)
banner98

Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı’nda oynanan final maçında Düzkaya ile Gençler Birliği karşı karşıya geldi.

Gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi Düzkaya 4-3 kazandı. Maça iyi başlayan İskele ekibi oldu ve kırmızı siyahlılar Şenol’un golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden kısa bir süre sonra Düzkaya, Erdoğ’un kendi kalesine attığı golle eşitliği yakaladı. 1-1’den sonra baskısını artıran G.Birliği, Şenol ile penaltı kazandı. Atışı kullanan Bülent skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci devrede Düzkaya takımı Ahmet’in golü ile yeniden eşitliği yakalarken, G.Birliği Emre Özsin ile yeniden öne geçti.

Bu kez sahneye Kone çıktı ve skor 3-3 oldu. Maçın son bölümünde Kone ile bir gol daha bulan Düzkaya maçı 4-3 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Karşılaşma sonrasında birinci Düzkaya ve ikinci G.Birliği takımlarına kupaları merhumun ailesi tarafından takdim edildi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75