banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Baf'da Bilal Kadro Dışı…!
banner98





            1.Lig’de hafta sonu oynadığı Gönyeli maçını 3-2 kaybederek, en büyük rakibi Denizli’nin de haftayı 3 puanla geçmesinden sonra play off yolunda çok büyük bir yara alan Baf Ülkü Yurdu’nda deneyimli stoper Bilal Ceylan, 90+3. Dakikada yediği kırmızı kart sonrası federasyon tarafından 3 maç ceza almıştı.

Bugün gelen bilgiye göre oyuncunun yönetim tarafından bu hareket gerekçesiyle kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Yönetimin oyuncunun tavrından hoşnutsuz kaldığı ve ligin son 3 maçında takımı yalnız bırakacak olmasından dolayı oyuncuya kızgın olduğu öğrenildi.

23 haftadır takımda başarı ile mücadele eden ve efendiliği ile tanınan Bilal’ın kadro dışı bırakılması tecrübeli oyuncuyu üzüntüye boğarken alınan karar sonrası şok yaşadığı gelen bilgiler oldu.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75