banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BAF’a “Kaymaklı” Galibiyet..!(1-2)
banner98
 




YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadı.

HAKEMLER: Hüseyin Özkan-Olgun Canik-Zekai Töre

K.KAYMAKLI: A.Duvarcı (Efe dk. 46)-Turgut, Berkem (Bahadır dk. 64) Uğur, Sercan, Yaşar,  H.Sadıklar,  Bayram,  Yağış,  Tuğrul,  H.Adal (Yusuf dk. 64)

BAF ÜLKÜ YURDU: Erdoğan,  Tahsin (M.Tekpınar dk. 62) Joseph, Felix, Lawal, İltaç (Berk Çakır dk. 76) Fikri, H.Hürben, Mete (Arif dk. 83) Azat, Ahmet

GOLLER: Dk.73 Uğur (pen) (K.KAYMAKLI), Dk. 43 Felix, dk. 59 İltaç  (BAF ÜLKÜ YURDU)

 

20. dakikada gelişen K.kaymaklı atağında Uğur soldan iyi bir orta yaptı. H.Sadıklar’ın kafa vuruşunda yere vuran topu kaleci Erdoğan üst direğin altından tokatlayarak kornere attı.

36. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında Mete’nin sğ taraftan yerden ortasında Felix’ten once kaleci A.Duvarcı topa sahip oldu ve rakibine gol şansı tanımadı.

43. dakikada Baf Ülkü Yurdu öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta K.Kaymaklı defansından Yaşar’ın ıskaladığı topu alan Felix ceza alanına girdi ve düzgün bir vuruşla topu A.Duvarcı’nın yanından ağlara yolladı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

46. dakikadaki atakta Felix’in sağdan ortasında İltaç altı pas içerisinden kafa ile topu dışarı atarak Baf Ülkü Yurdu adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.

50. dakikada H.Sadıklar’ın pasında K.kaymaklı’dan Uğur kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Erdoğan topu uzaklaştırarak rakibine gol şansı tanımadı.

59. dakikada sol taraftan ileriye atılan uzun topa İltaç ceza alanına girmeden sert ve düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve Baf Ülkü Yurdu adına skoru 2-0 yaptı.

73. dakikada sağ taraftan gelien K.Kaymaklı atağında Yaşar’ın pası ile rakip ceza alanında bulışan Uğur rakibi Lawal’ı geçmek isterken Lawal’ın topu ellediği gerekçesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi.  Uğur penaltıdan skoru 2-1 yapan golü attı.

84. dakikada K.Kaymaklı’dan Tuğrul kendi ceza alanında topu rakibi Felix’e kaptırdı. Onun vuruunda kaleci Efe topu ayakları ile uzaklaştırdı.

Maç da bu skorla sona erdi ve Baf Ülkü Yurdu puanını 38 yaparak derin bir nefes aldı.

  

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75