banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BAF vitesi arttırdı…!
banner98





 K-Pet 1. Lig’de 2 hafta önce 16 puanla düşme potasının hemen üzerinde bulunan Baf Ülkü Yurdu, aldığı Hamitköy ve Karşıyaka galibiyetleriyle 22 puana zıpladı ve play off grubunun en altındaki takım  Denizli ile puan farkını 6’ya indirdi.

Hatırlanacağı üzere kırmızı yeşilli ekip 2 hafta önce Güzelyurt Zafer Stadı’nda yediği son dk golüyle Denizli ile 1-1 berabere kalmıştı. Baf Ülkü Yurdu önümüzdeki hafta konuk olacağı Düzkaya’yı mağlup etmesi durumunda rakibi Denizli’nin, Yalova deplasmanına çıkacağı haftada bir anda play off grubuyla farkı 3’e indirebilir.

Baf Ülkü Yurdu takımı dışında Göçmenköy 3, Esentepe ise play off grubuna 5 puan uzaklıkta. BÜY'ün son hafta 4-1 mağlup ettiği Karşıyaka'nın ise Denizli'yle puanı eşit.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75