banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Baf taraftarları rahatsız..!
banner98

 



           Birinci lige geçen sezon aldığı galibiyetlerle çıkmaya hak kazanan batı bölgesi ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu yeni sezonda’da birinci ligde de bu başarıları görmek isterken ilk devrede ligi 15 puanla 9. sırada tamamlamıştı.

            İkinci devreye daha iyi bir takım kurmak için taraftarların ara transfer döneminde takıma yapılacak oyuncuları beklerken Başkan Mustafa Başarı ve yönetimi teknik patron Ahmet Soğukpınar’dan habersiz takımı sırtında taşıyan Yasin Kansu, Serkan Kimyacı, Ertuğ  ve genç Berk Çakır gibi oyuncuları gönderirken taraftarda büyük yankı uyandırdı.

Baf Taraftarı:”Rakiplerimize oyuncu veriyoruz”

BAf Ülkü Yurdu Taraftarlarının yapıtığı açıklama şu şekilde;  ilk devrede çok da iç açıcı bir durumumuz yok ancak ikinci devreye girilirken açılan ara transfer döneminde biz Baf Ülkü Yurdu taraftarı olarak Başkan ve yönetimin takıma transfer yapmasını beklerken bir baktığımızda teknik patronundan habersiz takımımızdan bire bir rakiplerimize oyuncularımızı verip takımda yine oyuncu konusunda sıkıya düştüğümüz görülüyor. Bunları gören biz Baf Ülkü Yurdu taraftarları verilen oyuncuların yerine transfer yapmalarını istediğimizi vurguluyor ve ilk devre yaşanan puan sıkıntılarını çekmek istemiyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75