banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) 18 Hastaya el uzatıldı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BAF, Göçmen'i üçledi..! (3-0)
banner98

 




Yer: Bostancı Yakuıp Özorun Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz, Zekai Töre, Tayyar Alpdağ

Baf Ülkü Yurdu: Hüseyin Şerifali, Hamis, Fikri, Bünyamin (’57 Hasan), Arif (’46 Berk), Lawal (’67 Lelo) Hüseyin İltaç, Joseph, Loizou, Mustafa

Göçmenköy: Arslan (’74 Arkın), Doğuş, Umut, Mehmet Aygörmez, Arda, Mevlüt (’43 Hazar), Cem, Mehmet Gezer, Cemal, Mustafa Kermeoğlu, Ali Şahin (’54 Berkem)

Goller: Lawal (‘3), İltaç Keçeli (’32), Joseph (’49)-BÜY

 

Koopbank Kıbrıs Kupası 1. Eleme Turu’nda K-Pet Süper Lig temsilcisi Baf Ülkü Yurdu, K-Pet 1. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Göçmenköy’ü konuk etti. Baf Ülkü Yurdu bu karşılaşmayı yabancı oyuncuları Lawal, Joseph ve başarılı sol bek oyuncusu İltaç’ın golleriyle 3-0 gibi net bir skorla kazanmayı başardı.



            Maça hızlı başlayan ve 3.dakikada Lawal ile 1-0 öne geçen BÜY 32 dakikada İltaç'ın golü ile devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci devreye yine golle başlayan BÜY 49.dakikada Joseph ile farkı üçe çıkardı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. 


Bu sonuçla Baf Ülkü Yurdu bir üst tura yükselmiş oldu, Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Bülent Aytaç işinde olması sebebiyle karşılaşmada takımının başında yer alamadı.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75