banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20) Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BAF, Düzkaya’yı DÜZ Geçti..! (5-1)
banner98

YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

HAKEMLER: Emre Öztaşlı, Mert Ercan Bulut, Burak Mandıralı

BAF ÜLKÜ YURDU: Erdoğan, Fikri Azat(Mustafa dk.66), David, Hasan, İ. Hatay, Mustafa, Yankı(Berk dk. 77), Evanya, A.Hatay, Adeola(Ömer dk.82)

DÜZKAYA: A.Karal, Serkan, Sabri, Raif, İsmael, Hasan, Bello, Ahmet Karal, Ahmet Can, Sulemian(Berke dk. 82), Mustafa( Erhan dk. 71)

GOLLER: Dk. 28 Ahmet Hatay(pen), dk. 35 ve 45+1 Evanya, dk. 72 ve 74 Yankı(Baf Ülkü Yurdu), Dk. 3 İsmael(pen) (Düzkaya)

3. dakikada gelişen Düzkaya atağında rakip ceza alanı iinde A.Hatay’ın Sabri’ye müdahalesini hakem penaltı olarak değerlendirildi. Atışı kullanan İsmael, Düzkaya’yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

6. dakikada Baf ülkü Yurdu’nun kazandığı serbest vuruşta Yankı’nın direkt kaleye vuruşunda kaleci A.Karal güçlükle topu uzaklaştırdı.

8. dakikadaki atakta Adeola’nın sert şutunda top yan direkten oyun alanına döndü, dönen topu müsait pozisyonda olan Evanya boş kaleye topu atamadı ve Baf Ülkü Yurdu adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.

16. dakikada Baf Ülkü Yurdu’ndan Adeola’nın ceza alanı içinden sert şutunda top bir kez daha yan direkten dışarı gitti.

28. dakikada skora denge geldi. Bu dakikada gerilerden Düzkaya ceza alanı içine gönderilen top oyun alanını terk etmek üzereyken topu almak isteyen Evanya’ya Bello’nun müdahalesini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan A.Hatay takımı Baf Ülkü Yurdu adına skoru 1-1 yaptı.

35. dakikada Baf Ülkü Yurdu takımından Yankı’nın ağ taraftan mükemmel ortasında Avenya şık bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

45+1’nci dakikada fark 2’ye çıktı. Sağ tarafta topla buluşan Avenca ceza alanına girdikten sonra rakibini şık bir çalımla geçtikten sonra sol ayağı ile uzak köşeye topu bıraktı ve Baf Ülkü Yurdu kendinin 2’nci takımının 3’ncü golünü attı. 3-1

48. dakikada sağ taraftan gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Adeola’nın ortasında boş pozisyonda kafa ile topu dışarı attı.

72. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında Hasan sol taraftan rakip ceza alnına yüksek bir top attı. Kaleci A.Karal ile topa çıkan Avenya’dan seken topu önünde bulan Yankı skoru 4-1 yapan golü atmakta zorlanmadı.

74. dakikada günün başarılı adamlarından Yankı aldığı topla Düzkaya ceza alanına girdikten sonra sol ayağı ile düzgün bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturunca maçın da skorunu belirlemiş oldu. Baf Ülkü Yurdu 5 Düzkaya 1

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75